WELKOM TO HELLO WORKLIFE 360

support@helloworklife.com
+31645540170


WorkLife360 slimme software, praktisch advies als onderlegger voor het Hello WorkLife programma .

  • Netflix van werkgeluk
  • Code
  • wetenschap
Als de algoritmes van Netflix in staat zijn om uit te rekenen welke films en series bij jou passen op basis van je voorkeuren, dan moet het ook mogelijk zijn om organisatie succes te maximaliseren door mensen op basis van hun voorkeuren, talent, ambitie, competenties en beschikbaarheid te matchen op de werkvoorraad van de organisatie. En andersom moet het toch ook mogelijk zijn om mensen mogelijk rollen aan te bieden die passen bij hun hard-, softskills, voorkeuren en talent.
Wij hebben hiervoor de code van werkgeluk gekraakt en omgezet in een platform, de beste talent & HR tools, een algoritme en matchen je werkgeluk en het resultaat in je job, je inzetbaarheid en geven zicht op je ontwikkel ruimte. En dit niet alleen voor je eigen organisatie maar ook voor de gehele arbeidsmarkt. Wij zien dit als de basis om samen te werken, zelfsturing en het open gesprek te voeren waarin je alles mag zeggen en/of vragen en niet hoeft te doen alsof, op weg naar de leukste versie van jezelf.
Hoe gaaf is het om mensen werkzekerheid en daarmee inkomenszekerheid te bieden en werk wat aansluit bij je skill wallet met talent, kennis, ervaring en vaardigheden.
De WorkLife methodiek is gericht op het voeren van het goede gesprek. De WorkLife tools helpen met het reflecteren op de organisatie context, met het spreken vanuit 1 gemeenschappelijke taal en het kijken vanuit 1 gezamenlijk kijkvenster. De Tools zijn gebaseerd op algoritmen, logica en gebaseerd op wetenschappelijke theorieën en modellen.
WorkLife 360 is een Cloud - SaaS - Mens en Organisatie Platform gebaseerd op een circulair arbeidsmodel.

Hoe krijg je zicht op talent, kennis en kunde en heb je real time zicht op de bijdrage en inzetbaarheid van mensen. Geef je mensen de tools voor persoonlijk leiderschap en en bouw je als organisatie structureel aan het fundament van werkgeluk en succes.
Worklife 360 biedt een integrale en uitgebreide gereedschapskist voor actuele in-, door- en uitstroom HR vraagstukken. WorkLife 360 is ontwikkeld vanuit de gedachte:
  • 1. Waarom Hello WorkLife programma overwegen?
    Wat als je 10x sneller, goedkoper en beter je werk moet doen. De gouden regel van disruptie. Ja dat geldt niet voor mij. Maar wel voor veel van je mensen in je organisatie. Die krijgen te maken met slimme toepassingen van AI en roboticering in het werk. Wil je graag weten hoe je mensen vanuit eigenaarschap met persoonlijk leiderschaps tools kan meenemen in de verandering ? Ontdek dan het WorkLife programma. Jarenlang hebben we verandering gezien als iets maakbaars en strategisch personeelsmanagement ingestoken met vooral een functionele mindset. De digitale transformatie dwingt ons het roer om te gooien en organisaties te herontwerpen vanuit thema’s als een leven lang leren, het welzijn van medewerkers, ondernemerschap en ambitie. Het is nu tijd dat organisaties en HR nieuw ontwerp maken van “werken” in organisaties. Met het WorkLife Platform heb je uniek mens systeem om organisaties om vanuit HR dit vraagstuk vorm te geven.
  • 2. De Slim subsidie voor ontwikkel programma voor medewerkers en als plug en play opmaat van Hello WorkLife.
    Het Slim subsidie Hello WorkLife programma is inclusief de inrichting en implementatie van het platform. Je betaald pas het tweede jaar licentie kosten. Afhankelijk van het aantal gebruikers varieert de maand prijs van € 350,- vaste maandfee voor onderhoud en € 5,- per medewerker.
  • 3. Hoe krijg ik Slim subsidie?
    Wij ontzorgen je hierin volledig. We maken een account aan bij mijnuitvoeringvanbeleidszw.nl , Vervolgens beschrijven we in samenspraak het doel en de activiteiten, maken een begroting en organiseren samen met jou de vereiste documenten. Denk aan een machtigingsformulier om de slim voor je organisatie aan te vragen, een MKB verklaring, een Minimissteun verklaring en een activiteitenplan. Vervolgens begeleiden we de aanvraag bij eventuele vragen, Houden bij toekenning de project administratie bij en dienen bij het einde van het project de eind declaratie voor je in. Plan een afspraak en graag vertellen we je de mogelijkheden en de voordelen van onze samenwerking.
  • 4. Hoe werkt het Hello WorkLife platform ?
    Het WorkLife360 platform organiseert op een nieuwe manier HR en organisatieontwikkeling. Zie het platform als een WorkLife navigatiesysteem. Met een navigatiesysteem kan je routes plannen op basis van de beschikbare data en wegen. In het platform kan je de wegen zien als events of tools. De events zijn ontwikkeld en ingericht om bij te dragen aan het realiseren van de strategie en de bedoeling van de organisatie zo ook het wenselijk gedrag, kennis en vaardigheden van teams en mensen te stimuleren. Voor medewerkers werkt het WorkLife360tm platform als een WorkLife navigator. Elke medewerker krijgt in principe een eigen WorkLife navigatiesysteem om mee op te gaan op weg naar de bestemming. Het platform wordt organisatie specifiek ingericht om met elkaar de juiste dingen, vaak en goed te doen. Vanaf dag 1 start de ontwikkeling van de waarde van de medewerker. De digitale navigator is gevoed met routes en tools die de medewerker ondersteunen in het leveren van prestaties en het leren en ontwikkelen. De medewerker zelf kiest uit de beschikbare routes. De route bestaat uit bijvoorbeeld het maken van een talent scan, het matchen op rollen uit het digitale rol functie en salaris huis, het vragen om feedback, het maken van een actieplan en bijvoorbeeld het volgen van een elearning ect. In Hello Worklife is de medewerker aan zet. Jij als medewerker bepaalt met wie je connect, met wie je wat deelt en wie wat ziet. Dit voelt soms voor werkgever ongemakkelijk. Wat als de medewerker niet meedoet, zijn talent of plan niet deelt. Ik ben toch de baas. Dwang is meestal een slechte raadgever. Als een medewerker zich niet veilig voelt is dat misschien het eerste waar je over in gesprek moet gaan. De rest volgt dan vanzelf. De WorkLife navigator is een werktool om samen met collega’s het beste uit je werk en uit elkaar te halen. De WorkLife navigator informeert je tussentijds over hoe je als persoon, teamlid en als organisatie op koers ligt om met elkaar de bestemming te bereiken. Voor veel organisatie betekent WorkLife een nieuwe manier van HR en een afscheid van veel administratief HR-gedoe. WorkLife zet de manager in de rol van mentor en coach en nodigt de medewerker uit om actief vanuit intrinsieke motivatie mee te doen en bij te dragen vanuit de rol, een leven lang te leren en duurzaam inzetbaar te blijven. De werkgever faciliteert.

Hello WorkLife voor Tof werk voor iedereen en kwaliteit van leven.

WorkLife service partnership
97%