WELKOM TO HELLO WORKLIFE 360

support@helloworklife.com
+31645540170

WorkLife 360 platform voor start up, scale up,  van klein tot midden en groot MKB  Profit en non profit

WorkLife 360  “Talent Match Center” is ingericht op werving en selectie en pre boarding, (intern-extern) loopbaanmanagement en off boarding in het kader van transitie naar een nieuwe werkgever. Inclusief talent en drijfveren assessment, jobprofiling, skill wallet en reports. 

WorkLife 360 “Engagement Center” is ingericht op de gehele HR worklife cyclus met in-door en uitstroom, voor samenwerken, presteren, leren en ontwikkelen. Omvat o.a. volledig interactie social intranet, talent & team matching, talent drijfveren assessments, rol functiehuis, skill wallet, WorkLife HR gespreks cyclus, gesprekslogboek, dialoog, persoonlijk actie plan, reflectie, feedback, evaluatie, reward huis. 

WorkLife 360 “Eco Match Center” is gericht voor organisaties, holdings of groep bedrijven die samen vanuit visie, belang, in de keten of door de seizoenen heen een eco systeem vormen met meerdere platformen. Ieder heeft zijn eigen platform en tevens over en weer toegang tot elkaars talent en kennis. Gezamenlijk ontwikkel en investeer je in talent ontwikkeling, delen van kennis, mensen en duurzame inzetbaarheid. Eco Match Center omvat alle functionaliteit van WorkLife 360.

WorkLife 360 biedt analyses, voorstellen en suggesties m.b.t. individuele en teamprestatie en voortgang, inzetbaarheid, werkkansen, ontwikkeling, werkzekerheid en werkgeluk. Alles op basis van talent inzicht, informatie en intelligence over de match en de mismatch, de risico’s en de kansen.

Abonnement model

Worklife 360 “Talent Match center” voor recruitment, loopbaan of transitie management.

€ 4,- per extra gebruiker per mnd

 • Setup € 1.500,- Eenmalig.
 • Vast onderhoud fee € 200,- per mnd
 • Abonnement fee € 4,- per mnd per gebruiker
 • Start vanaf 25 gebruikers
vraag offerte aan

WorkLife 360 “Engagement Match Center” voor werkgeluk-presteren-leren-samenwerken | in-, door- en uitstroom.

€ 5.- per extra gebruiker per mnd.

 • Setup €1,500, - Eenmalig.
 • Vaste onderhouds fee € 350 per mnd
 • Abonnement fee € 5 per mnd - per gebruiker
 • Start vanaf 25 gebruikers
vraag offerte aan

WorkLife 360 “Eco Match Center” gericht samenwerking binnen eigen groep of holding en / of partner organisaties.

€ 6,- per extra gebruiker per mnd

 • Setup € 1.500,- Eenmalig.
 • Vast onderhoud fee € 425,- per mnd
 • Abonnement fee € 6,- per mnd - per gebruiker
 • Start vanaf 25 gebruikers
Vraag een offerte aan

WorkLife tools & functionaliteit

icon Gereedschappen Toelichting
WorkLife account :

voor het organiseren van een werkgemeenschap waar iedereen telt, een persoonlijk account heeft om bij te dragen met de beste tools voor groei en ontwikkeling, het beheer en monitoren van je werkgeluk, zekerheid en inzetbaarheid.

Talent & drijfveren vragenlijst tool:

voor het in kaart brengen van talent en drijfveren. De uitkomsten zijn direct zichtbaar inclusief reflectie op leiderschap, teamgedrag-verkoop service en vitaliteit.

Pre boarding tool:

voor het beheer en de registratie van persoonlijke informatie, tweefactor authenticatie, video presentie, LinkedIn profiel, cv upload en foto.

Skill Wallet:

voor het beheren van je waarde creatie met je talent, drijfveren profiel, kennis, ervaring, vaardigheden en competenties. Je wallet kan je verrijken met rol functie competenties. Hoe beter gevuld hoe hoger de match.

Coach tool:

voor het online coachen met het delen van talent profiel - persoonlijk actie plan -gesprekken logboek - feedback-forward - evaluatie.

Match tool:

voor het matchen van werkgeluk + talent, kennis + vaardigheden en andere skills. ten opzichte van rollen en functies en je persoonlijke skill wallet.

Pool match tool:

voor het pre matchen van talent en ambitie van mensen op rollen of vacatures in de organisatie. ambitie profiel. Opengesteld door interne pool en externe pool.

Rol functie huis + job + vacature profiler:

voor het ontwerpen, creëren en publiceren van rollen en functies met activiteiten, doelen-gedrag - skill kennis- opleiding etc.

See me tool:

voor het beheer en monitoren van je connecties en zichtbaarheid in de werkgemeenschap. En voor het beheer van persoonlijke werkgeluk status en beschikbaarheid voor werk.

WorkLife gesprek tool:
Dialoog actie plan tool:

voor het analyseren van gap t.o.v rollen + het stellen van doelen + formuleren van acties m.b.t. talent ontwikkeling - kennis - skill voor persoonlijke ontwikkeling in lijn met team en organisatie doelen.

Feed-forward + Feed-back review tool:

voor het verkrijgen van tips, suggesties , ongevraagd advies van collega's en klanten. De tool geeft zicht op blindspots ter ondersteuning van je persoonlijke actie plan. Interne en extern consult.

Team profiler tool:

voor het matchen en samenstellen teams, formuleren van teamdoelen en monitoren van de voortgang. Gekoppeld aan individuele actieplannen van teamleden.

Salaris reward tool;

gebaseerd op het belonen van waarde creatie i.p.v functie taken en verantwoordelijkheden. Gekoppeld aan modern performance management.

Gamification kudos en trofeeën tool:
voor het geven en ontvangen van complimenten aan een ander. Gekoppeld aan wenselijk gedrag strategie of DNA-waarden van de organisatie.
e-learning Academie (LMS):
voor het maken en aanbieden van organisatie specifieke learnings zoals AVG, veiligheid, kwaliteit, pre boarding, onboarding en work engagement blended learnings.
I & E DEX inzetbaarheids tool:
voor de skill wallet match met zicht op interne en externe waarde en inzetbaarheid op de arbeidsmarkt.
Skill wallet:
voor de skill wallet match met zicht op interne en externe waarde en inzetbaarheid op de arbeidsmarkt.
Reflectie-evaluatie en resultaat tool:
voor uitnodigen + verkrijgen en het vastleggen van reflectie op ontwikkel, leer en prestatie events ontvangen kudo’s en trofeeën.
People analytics + werkgeluk status tool:
voor het publiceren van data en intelligence m.b.t. gebeurtenissen in het platform en voor het monitoren van de werkgeluk status.
Mail activatie tool.:
voor het activeren inrichten en verzenden van standaard mailberichten gekoppeld aan community events.
Gesprekken logboek:
voor het plannen, uitnodigen van gesprekspartner en het vastleggen van de afspraken. Bij uitnodiging ontstaat schrijfrecht in logboek.
Social intranet tool:
voor het publiceren en schrijven van nieuwsberichten op de tijdlijn. voor het starten van een groep rondom een thema en inclusief eenvoudige project taak management tool.
Job transfer vacature markt plaats tool:
voor het publiceren van interne gevalideerde (voor van talent profiel) vacatures en opdrachten. Gekoppeld aan sollicitatie ATS systeem.
Medewerker tevredenheid en geluk monitor:
voor het dag dagelijks registeren voor medewerker tevredenheid en geluk. Per mail activatie.
Hello WorkLife platform :
om mensen te connecten, talent te delen en transfers binnen het werk ecosysteem te faciliteren.
Zoektool:
voor het vinden van de juiste mensen met talent - kennis - vaardigheden in de organisatie en externe pools.
Gebruikersbeheer tool:
voor het aanmaken en beheren van accounts, mailberichten en faciliteren van medewerker ontwikkel route.
Afas API
Abonnement tooling
People analystics API tool.