WELKOM TO HELLO WORKLIFE 360

support@helloworklife.com
+31645540170


maak je business toekomstbestendig .

 • Netflix van werkgeluk
 • Code
 • wetenschap
Als de algoritmes van Netflix in staat zijn om uit te rekenen welke films en series bij jou passen op basis van je voorkeuren, dan moet het ook mogelijk zijn om organisatie succes te maximaliseren door mensen op basis van hun voorkeuren, talent, ambitie, competenties en beschikbaarheid te matchen op de werkvoorraad van de organisatie. En andersom moet het toch ook mogelijk zijn om mensen mogelijk rollen aan te bieden die passen bij hun hard-, softskills, voorkeuren en talent.
Wij hebben hiervoor de code van werkgeluk gekraakt en omgezet in een platform, de beste talent & HR tools, een algoritme en matchen je werkgeluk en het resultaat in je job, je inzetbaarheid en geven zicht op je ontwikkel ruimte. En dit niet alleen voor je eigen organisatie maar ook voor de gehele arbeidsmarkt. Wij zien dit als de basis om samen te werken, zelfsturing en het open gesprek te voeren waarin je alles mag zeggen en/of vragen en niet hoeft te doen alsof, op weg naar de leukste versie van jezelf.
Hoe gaaf is het om mensen werkzekerheid en daarmee inkomenszekerheid te bieden en werk wat aansluit bij je skill wallet met talent, kennis, ervaring en vaardigheden.
De WorkLife methodiek is gericht op het voeren van het goede gesprek. De WorkLife tools helpen met het reflecteren op de organisatie context, met het spreken vanuit 1 gemeenschappelijke taal en het kijken vanuit 1 gezamenlijk kijkvenster. De Tools zijn gebaseerd op algoritmen, logica en gebaseerd op wetenschappelijke theorieën en modellen.
WorkLife 360 is een Cloud - SaaS - Mens en Organisatie Platform.

Hoe borg je je kennis en kunde. Draag je het over aan de organisatie en bouw je structureel aan het fundament van werkgeluk en succes.
Dan biedt Worklife 360 je een uitgebreide gereedschapskist voor projecten met de optie het WorkLife platform in te richten bij je klanten. WorkLife 360 is ontwikkeld vanuit de gedachte:

Word ook service partner. Hello WorkLife helpt om je business te laten groeien.

Met training, coaching en advies.

WorkLife service partnership
97%
 • 1. Waarom een service partnership overwegen?
  Wat als je 10x sneller, goedkoper en beter je werk moet doen. De gouden regel van disruptie. Ja dat geldt niet voor mij. Ik ben consultant, trainer of adviseur. Ok stop dan met lezen. Twijfel je of wil je graag weten hoe? Ontdek dan het WorkLife platform. Jarenlang hebben we verandering gezien als iets maakbaars en strategisch personeelsmanagement ingestoken met vooral een functionele mindset. De digitale transformatie dwingt ons het roer om te gooien en organisaties te herontwerpen vanuit netwerk en platform technologie gecombineerd met thema’s als een leven lang leren, het welzijn van medewerkers, ondernemerschap en ambitie. Na het ad hoc inspelen op de pandemie is het nu tijd dat organisaties en HR opnieuw vormgeven aan “werken” in organisaties. Met het WorkLife Platform help je uniek mens systeem organisaties vanuit je eigen discipline met dit vraagstuk en kan je gelijktijdig bijdragen aan de re-architecting van organisaties en HR.
 • 2. Wat zijn de investeringen die ik doe als service partner?
  Een service partner investeert in een eigen platform. De eenmalige set- up kosten zijn € 1.500,- . Je betaald een maandelijkse onderhoud en gebruikers fee afhankelijk van het aantal gebruikers. Ook heb je de optie om vanuit Hello WorkLife platform te werken. Vervolgens investeer je in de certificering, Je maakt een eigen verkoopplan en strategie in lijn met je service propositie.. Hello WorkLife investeert mee en biedt de optie om de kosten te verrekenen met toekomstige inkomsten uit je abonnement fee en service WorkLife projecten.
 • 3. Hoe word ik Service partner ?
  Meld je aan of plan direct een afspraak in de open agenda. Graag vertellen we je de mogelijkheden , de voordelen en de verwachtingen van een samenwerking.
 • 4. Hoe kan ik certificeren?
  Meld je aan of boek direct een certificering. De certificering is on the job in combinatie met een aantal bijeenkomsten. Daarin leerde hoe de tools van het platform te gebruiken in je service praktijk en hoe dit te vertalen naar je service propositie.